Restaurantmanagers

Restaurantmanagers plannen, organiseren en sturen de bedrijvigheid in cafes, restaurants en vergelijkbare eetgelegenheden en cateringbedrijven

Kwalificatieniveau: Geschoold

Check je salaris!

  • De meerderheid van Restaurantmanagers verdient een salaris tussen € 1.643 en € 4.070 per maand in 2024.
  • Een maandloon voor beginnende Restaurantmanagers varieert van € 1.643 tot € 2.393.
  • Na 5 jaar werkervaring zal hun inkomen tussen € 2.055 en € 3.029 per maand liggen.

Ontvang een e-mail als we nieuwe salarisdata hebben

Door je e-mailadres te delen, ga je akkoord met ons privacybeleid.

Taken

  • Menus samenstellen in overleg met de (chef)kok
  • Plannen en organiseren van evenementen
  • In overeenstemming met het budget de inkoop en beprijzing regelen
  • De voorraadadministratie en financiele transacties bijhouden
  • Zorgen dat de eetzaal, keuken en opslag van voedselvoorraden voldoen aan de gezondheidsvoorschriften, schoon zijn, functioneel en er behoorlijk uitzien
  • Klanten polsen over hoe tevreden ze zijn met de maaltijden en de bediening
  • Selecteren, inroosteren, trainen en toezien op bedienend en keukenpersoneel
  • Reserveringen aannemen, gasten ontvangen en helpen bij het opnemen van bestellingen
  • Arrangementen uitonderhandelen met klanten en leveranciers
  • Naleving van de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften op het werk veilig stellen
     
    Loading...